Isnin, 5 Julai 2010

Sabun Taharah

Sabun Taharah (RM 5.90)
Sabun tanah liat “TAHARAH” boleh juga berfungsi sebagai pembersih sayur-sayuran. Rendaman sayur-sayuran yang hendak di masak ke dalam air “TAHARAH” dapat membunuh kuman yang masih terdapat di dalam sayur-sayuran serta sisa-sisa daripada racun serangga perosak yang telah digunakan.
Kaedah : Rendam sayuran dengan air “TAHARAH” kemudian baru dibilas dengan air sebelum dimasak.Sabun “TAHARAH” ini juga boleh digunakan untuk mencuci barang kemas, menghilangkan tanda kotoran pada baju seperti darah, karat besi dan sebagainya.

CIRI-CIRI / KELEBIHAN PRODUK
Merupakan satu-satunya sabun tanah liat di Malaysia dan dunia yang boleh digunakan untuk tujuan bersamak/sertu. Khasiat tanah liat yang mempunyai pelbagai kegunaan seperti tujuan kecantikan dan kesihatan kulit. Harga runcit yang ditawarkan adalah murah dan mampu dibeli oleh semua peringkat pendapatan.Kualiti yang terpelihara menjamin sabun supaya kegunaan lebih tahan lama. Tiada mempunyai kesan sampingan kerana tiada campuran bahan kimia. Bahan mentah adalah buatan tempatan dan mudah diperolehi serta bermutu. Campuran bahan-bahan adalah halal dan dijamin melalui kaedah pembuatan yang bersih.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan