Selasa, 27 Julai 2010

Collagen Series Sendayu Tinggi

 Collagen Series Sendayu Tinggi RM 49.90

Product Information
Untuk kulit kembali tegang & bebas jeragat dalam 7 hari

Produk Collagen Series dengan 4 langkah mudah mampu memberikan kelembutan, kelembapan, keanjalan dan mengembalikan semula keremajaan kulit. Bertindak efektif untuk membersihkan, memudarkan jeragat, menghilangkan tanda-tanda kedutan dan penuaan, membina semula kolagen kulit supaya kelihatan lebih muda serta menjadikan wajah lebih sihat, gebu dan berseri tanpa jeragat dan kedutan. Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita tanpa mengira peringkat usia.

Bagaimana Collagen Series Membantu?
  •    Membekalkan semula kolagen bagi mengurangkan kedutan dan menganjalkan wajah.
  •    Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
  •    Menjadikan tona kulit lebih sekata.
  •    Mencerahkan dan menegangkan kembali kulit.
  •    Mengurangkan garis-garis kedutan halus dan melindungi kulit daripada kekeringan.
  •    Sesuai digunakan dari semua peringkat umur yang mengalami masalah jeragat dan kulit berkedut.

Set ini mengandungi:

1.Collagen Cleansing Milk (RM36.00)
Susu pembersih yang bertindak lembut pada kulit bagi menanggalkan kotoran dan solekan pada wajah. Membantu menganjalkan, melembut dan membekalkan kolagen agar diserap oleh kulit wajah untuk memberikan kesan tegang dan muda. Urut selama 10saat pada wajah agar kolagen tersebut dapat diserap ke dalam kulit. 

80ml


2. Collagen Toner (RM37.00)
Penyegar muka yang mengandungi kolagen yang membantu menganjalkan wajah, merehatkan dan melembapkan kulit serta bertindak membantu menghilangkan tanda-tanda penuaan dan garis kedutan pada seluruh wajah. Sapukan juga di kawasan leher.

80ml


3. Collagen Concentrated Serum (RM26.00)
Rumusan serum konsentrasi khusus yang lembut ini membantu membina semula kolagen dan elastin untuk kulit yang anjal dan kelihatan lebih muda serta mengekalkan kelembapan kulit agar lebih gebu. Ia menyerap ke dalam liang pori dengan pantas. Wajah lebih tegang dalam 7 hari. Lakukan urutan pada kawasan yang berkedut seperti tepi mata, pipi atau dahi hingga serum meresap.

8ml


4. Whitening Collagen & pigmentation cream (RM30.00)
Merupakan krim malam dari ekstrak kolagen dan agen pemutih yang sangat berkesan untuk memudarkan jeragat dan kulit kusam. Ia mampu mencerahkan wajah di samping menganjalkan kulit serta memberikan ton warna sekata dan sihat. Sapukan dikawasan yang berjeragat terlebih dahulu. Selepas jeragat mulai pudar, sapukan secara tipis di seluruh wajah dengan sekata.

10ml


5. Collagen Masker and Scrub (RM26.00)

Penggunaan skrub dan masker amat membantu di dalam perawatan wajah seharian. Ia juga amat digalakkan bagi mereka yang sukar mendapatkan rawatan muka di salon. Ramai yang beranggapan proses memakai masker dan seterusnya rawatan skrub mengambil masa dan melecehkan. Namun kini dengan tidak lagi. Produk terbaru yang diformulasi mengikut jenis kulit ini merupakan produk 3 dalam satu. Ia adalah masker, skrub dan juga kaya dengan agen pencerah kulit. Setiap set juga mengandungi fungsi berbeza serta bahan yang berlainan mengikut jenis kesesuaian kulit. Wajah juga lebih cerah dan halus selepas penggunaan pertama. (kesan berbeza mengikut individu).


Keistimewaan:

  •    Bahan utamanya kaya dengan kolagen yang membantu  untuk menegangkan wajah.
  •    Mengandungi agen pencerah  yang effektif serta bertindak memudarkan jeragat
  •    Membantu melembutkan dan melembapkan kulit
  •    Menyingkirkan sel kulit mati dan lama yang menyebabkan kulit menjadi kusam.
  •    Menggalakkan pembentukan sel kulit baru

Tiada ulasan:

Catat Ulasan