Sabtu, 6 November 2010

Aura Genius


Aura Genius
RM 88.00


Ramai orang keliru dan sering menganggap Aura Genius adalah khusus untuk kanak-kanak. Sebenarnya formula AuraGenius adalah untuk kegunaan semua golongan iaitu kanak-kana dan juga orang dewasa. Ianya adalah untuk mencerdaskan minda dan membentuk perkembangan diri yang positif. AuraGenius mempunyai frekuensi tenaga yang sesuai untuk otak dan ianya akan melambatkan proses penuaan. Sekiranya anda mengambil AuraGenius setiap hari, maka ia akan menstabilkan otak anda kepada tahap yang tinggi.

Selain dari meningkatkan daya kreativiti ia juga dapat membina daya ketahanan diri yang kental. AuraGenius mempunyai warna-warna yang kelat seprti lotus atau teratai. Konsep penggunaan AuraGenius adaah sama dengan AuraSeri. Adunan minyak pati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan 'Lotus Energy' ini khusus bagi merangsang 'Crown Chakra' dibahagian otak mampu membuka minda anak anda semekar teratai lagi harum, memperbaiki daya ingatan, menajamkan daya tumpuan, meningkatkan tahap keyakinan diri dan membina jati diri. AuraGenius yang dipertenagakan lagi dengan butiran tenaga kristal di dalam setiap botol mampu mengerakkan atom di bahagian otak supaya daya kuasa minda anak anda terangsang lalu mencetuskan ilham. Menggunakan otak kiri dan kanan, pengaliran tenaga minda yang lancar serta membuka aliran tenaga cakera yang tersumbat di bahagian crown chakra (kepala) yang menyebabkan anak-anak lemah, tidak bersemangat, lembab, malas berfikir, negatif, degil, tidak berdaya saing serta tidak berkeyakinan.

Aura Genius adalah satu-satunya formula istimewa yang mampu membangunkan SQ (Spiritual Intelligence) iaitu kecerdasan kerohanian anak anda yang tinggi disamping membina personaliti unggul.

Kebaikan Aura Genius

Berikut adalah antara kebaikan menggunakan Aura Seri :
 • Mengembalikan semangat ingin belajar
 • Membuka minda dan menjernihkan fikiran
 • Membuka ilham dan kreativiti
 • Menguatkan daya ingatan
 • Mencerdaskan daya pemikiran sihat
 • Keupayaan berfikir yang tinggi
 • Menguatkan daya tumpuan
 • Mempunyai minda yang positif yang cemerlang
 • Meningkatkan kuasa imaginasi dan visualisasi
 • Mempunyai daya saing dan jati diri yang tinggi
 • Mempunyai tahap keyakinan dan kepercayaan yang tinggi
 • Meningkatkan kecerdasan kerohanian
 • Membina personaliti yang cemerlang dan unggul

Bunga Dalam Penghasilan Aura Genius

Cara Penggunaan Aura Genius

Setiap cara penggunaan Aura genius adalah sama dengan Aura Seri. Cuma Aura genius tidak perlu digunakan untuk rendaman. Aura genius juga bolah disapu pada wajah. Masih sama dengan penggunaan Aura seri.

Cumanya Aura genius bagi kegunaan kanak - kanak yang mempunyai masalah lemah semangat, ia perlulah dipakai dengan cara menggosokkan kepala yang telah dibasahkan sedikit dan melakukan urutan dari bawah lehernya ( bahagian belakang ) urut naik ke atas kepala (ubunnya) berturut - turut sebanyak 3 kali beserta dengan keyakinan dan niat yang positif.

Manakala anak - anak yang terlalu aktif pula harus melakukan cara yang sama cuma, urutan tersebut dilakukan dari atas ubunya sapu kebawah hingga ke tengkoknya. Dilakukan sebanyak 3 kali berturut - turut beserta keyakinan dan niat yang positif.

*Penggunaan yang berterusan amatlah digalakkan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan